om os

Mig og min familie

 

 

Om os

Bullmastiffen Wilma og Gården Norddal

Vi – det er mig Wilma, min madmor Søs og min far Leon – vi er en familie, som sammen er i fuld sving med at indrette vores pensionistliv. Vi flyttede til Stevns for 3 somre siden og bor nu på gården Norddal i Himlingøje. Jeg er en bullmastiff og flyttede ind i sommeren 2021.

Vi har en masser plads og når hele familien er samlet er vi 6 sammenbragte børn og 7 børnebørn.

Gården er bygget om til både at være vores skønne hjem, men ikke mindst også til at have plads til at holde kreative kurser, hvor der pt. er fokus på garnfarvning i samarbejde med Knit Love Wear www.knitlovewear.dk – på sigt også andre kurser i strik.

I hverdagen fylder livet sammen med hinanden allermest og især med mig alt.

Om wilma

“The Gentle Giant”

Wilma er en skøn, blid og lækker BullMastiff, som flyttede ind på Gården Norddal i sommeren 2021. Vi knuselsker hende og hun er hver dag en dejlig og tro følgesvend overalt på gården. Hun er en velopdragen bullmastiff og typisk viser hun en imponerende balance mellem ro og legesyge, og hendes tilbageholdende karakter gør hende til en respekteret og elsket del af vores husstand. Alt i alt en fantastisk race, der kombinerer styrke, loyalitet og kærlighed på en virkelig  bemærkelsesværdig måde

Hun er en kæmpe fornøjelse at have som en del af vores familie.

Hvor kommer Wilma fra? Hun er født d. 5. juli 2023 og har 7 kuldsøskende. Se billedet ovenfor. Hendes far i daglig tale Teddy og mor Kamma bor begge i Jylland. Wilma er født i Solbjerg hos Henriette Teglborg.

Er du nysgerrig på hendes stamtavle finder du den registreret i DKK under nummeret: DK18501/2021.

DKK beskriver Bullmastiffen sådan her:

MENTALITET: En venlig og godmodig hund, som er meget hengiven over for sin familie, tålmodig i forhold til familiens børn, men lidt afventende over for fremmede. Den er opmærksom, modig og en pålidelig vagthund, hvis situationen kræver det. Som selskabshund kræver den på grund af størrelsen nogen erfaring og en del råstyrke.

BEHOV: Sætter pris på en god menneskelig kontakt og regelmæssig motion, helst i form af lange spadsereture. Kræver en tidlig og konsekvent opdragelse, som fastlægger lederskabet fra starten.

AKTIVITETSNIVEAU OG HANDLERADIUS: Til trods for tyngden er racen både aktiv, udholdende og glad for at bevæge sig. Den holder sig gerne i nærheden af sine mennesker. Den virker rolig, men den har enorme kræfter og bør derfor ikke luftes i snor af børn eller fysisk svage personer.

PELS OG PLEJE: Pelsen er kort, hård og fladt tilliggende med en smule underuld, som netop er tilstrækkelig til at beskytte mere mod vejret end pelsen hos de helt korthårede racer. Pelsplejen indskrænker sig til en grundig ugentlig gennembørstning for at fjerne støv og løse hår. Hunden savler en del. (PS! Wilma savler ikke)

Vi er medlem af Dansk Kennel Klub og Dansk Bullmastiff Klub.

Wilma og svanerne
Wilma i baghaven
Wilma hvalp
Wilma og Kamma
Om Wilma

Min familie og Norddal

Vi – det er mig Wilma, min madmor Søs og min far Leon – vi er en familie, som sammen er i fuld sving med at indrette vores pensionistliv. Vi flyttede til Stevns for 3 somre siden og bor nu på gården Norddal i Himlingøje. Jeg er en bullmastiff og flyttede ind i sommeren 2021.