wilma anbefaler

Hvad vi elsker mest i Danmark

 

 

Danmark er mit fædreland

Vi har rejst overalt i Danmark uden vores hund… Men nu er hun med…

Sammen elsker vi at komme i skoven, på stranden eller til marked på Køge Torv. Men alt sammen noget, som kun er en enkelt dag… Nu vil vi gerne udforske andre dele af vores dejlige land. Vi undersøger mulighederne for at komme steder hen, hvor også Wilma er velkommen.

Vi finder svar på: Hvor hun må komme med både i snor og uden? Hvor vi kan sove? og ikke kun på campingpladser, men også i rigtige hotelværelser, B&B og måske endda også glamping!

 

på tur

i Danmark

Søs og Wilma i Sibirien

Sibirien ved vemmetofte

Vejen ved Gården Norddal

MIN baghave på gården norddal

Wilma i baghaven

vallø storskov

Wilma og Søs i Kjøge Miniby

kjøge miniby

skødehund i gårdhaven

Wilma i baghaven

trampestien stevns klint

Wilma’s anbefalinger

På eventyr

Du bliver glad, når i sammen kan opleve naturen. Naturen bliver din og hundens legeplads. Sammen skaber I øjeblikke med lykke og fordybelse.

Eventyr med hunden er også en pause fra hverdagens stress. Så næste gang du tager på eventyr, tag din hund med. Del de små glæder, friheden og fordybelsen.

Eventyret venter på jer.

 

Natur

At udforske naturen med din hund er super hyggeligt og giver glæde både for dig og hunden. Det er ikke kun en mulighed for at opleve nye steder, men også for at styrke båndet med din firbenede hundeven.

Wilma vil teste nogle af de muligheder, der findes i Danmark. F.eks. overnatning i telt i naturen. Se mere i vores anmeldelser i dagbog eller følg med på vores Instagram.

 

Camping

På campingtur fordyber du dig i naturens skønhed og oplever den ultimative frihed. Med et godt telt og udstyr er du klar til at udforske forskellige landskaber og vågne op til solopgangens magi. Del øjeblikke omkring bålet, knyt bånd til dine medrejsende og skab dejlige minder under stjernehimlen. Det er en rejse tilbage til enkelheden og en mulighed for at genopdage dig selv og verden omkring dig. Så lad eventyret begynde – teltet venter på dig!

 

Hotel

Ferien på hotel med hund er en sjov og mindeværdig oplevelse for både dig og din firbenede ven. Når I bor på et hundevenligt hotel, er der masser af plads til at udforske sammen. I kan gå på eventyr i nærliggende parker, tage lange gåture ved stranden eller blot slappe af i hotellets hyggelige omgivelser.

Mange hoteller tilbyder også specielle faciliteter til hunde, såsom hundesenge, vandskåle og legeområder. Det er dejligt at se din hund så glad og tryg i den nye atmosfære.