Hundetræning

Indkald
Wilma træner i Sibirien Vinter

Wilma elsker at gå til hundetræning!

Det er altid spændende og sjovt.

Denne søndag skal vi arbejde på indkald. Vi har fået lektier for, så hver gang Wilma tager frivillig kontakt til sine mennesker, så får hun ros og en godbid. Det er meget motiverende, især fordi Wilma lige er sat på slankekur.

Wilma elsker godbidder!

Vi ankom til træningspladsen med nogle helt vildt lækre guffer (Frikadeller lavet af Wilmas´s Wom-mad) og så nogle helt almindelige godbidder. Wilma logrer ivrigt med halen og springer ud af bilen for at komme i gang.

Træneren, Lone, hilser på os med et stort smil. Hun er altid så venlig og tålmodig med hundene. Hun forklarer, at fokus er på indkald i dag.

Vi begynder med en nem øvelse. En godbid bliver kastet og Wilma får lov at løbe hen og tage den. Så kommer kommandoen KOM og Wilma vender straks tilbage og får en lækker frikadelle! MUMS! Det gør vi igen og igen og igen. Lidt længere væk for hver gang, men hver gang KOM jeg tilbage og fik en frikadelle! MUMS!

Wilma elsker godbidder!

Vi fortsætter med øvelserne og Wilma bliver kaldt ind fra forskellige afstande og i forskellige situationer. Nogle gange bliver Wilma distraheret af spændende lugte, der flyver omkring i luften. Vi er tålmodige og opmuntrende. Wilma får rose og en masse positiv opmærksomhed, også selvom det ind i mellem tager lidt tid.

Efter træningen er Wilma træt, men glad. Hun har lært en masse!

Bullmastiff kigger opmærksomt op

Wilma glæder sig til vores næste træningstime, så vi kan fortsætte med at arbejde på vores indkald. Og med tålmodighed, øvelse og masser af positiv forstærkning, skal det nok blive godt..