sommer & sol

Badetur på Sibirien, Vemmetofte

En strålende sommerdag, tog jeg min mor og far på eventyr til stranden Sibirien, Vemmetofte, Danmark.

Min mor og far tænkte, at jeg gerne ville bade…

Tja hvis bare de fandt det rette sted….

Stranden er perfekt, sand, ikke ret meget tang og mulighed for at vi alle 3 kunne soppe i vandkanten.

Det var en dejlig dag!!

Solen skinnede klart på den smukke, hvide sandstrand, og lyden af bølgerne, der skvulpede mod kysten, var som en beroligende symfoni. Jeg elsker at snuse til det bløde sand og udforske det spændende kystområde. Her er der mange gode dufte.

Vi gik langs vandkanten og jeg trak af sted med min mor og far. Min mor gik i vandet og hun fik logget mig med derud. Først gik jeg med meget høje benløft og så forsøgte jeg at hoppe lige op som Pluto. Det endte med, at jeg slappede helt af og også helt frivilligt gik derud. Og ja jeg vænnede mig til det, men mærkeligt var det og til sidst fik jeg også lyst til selv at gå der ud.

Stranden i Vemmetofte er det perfekte sted for fælles oplevelser med hund, og vi vendte hjem glade, trætte og tilfredse med dagens gåtur.

Strandtur, bullmastiff, bullmastiffenwilma, minhundogmig
Søs og Wilma i Sibirien