Wilma rejser

Rejsekuffert

 

 

udstyr

– til vores rejser og eventyr

Når vi tager på eventyr med Wilma eller hvis du skal have din store hund med på eventyr, så kræver det noget særligt. Vores Wilma er jo en bullmastiff på ca. 55 kg!

Uanset om vi tager på en weekendtur eller en længere ferie, vil vi løbende teste forskelligt udstyr.

Vores anbefalinger på robuste og komfortable hundeseler, liner og transportudstyr sikrer, at du og din hund kan rejse sikkert og med maksimal komfort. Vi tester alt fra smarte foldbare skåle og vandflasker til liner og hundeseler med fokus på de store hunde.

 

 

inspiration

Se Wilma’s rejsekuffert

Wilma i baghaven
Bullmastiff ser på svanerne på svanerne i Himlingøje
udstyr

Wilma anbefaler

Sele/line må godt være i et lækkert design og farver, der viser hundens personlighed. De skal være lavet af slidstærke materialer, så de er nemme at rengøre og holde pæne.

De skal passe til din hunds størrelse og styrke, have solide beslag og kroge og være rette længde. Du kan overveje en justerbar line for større fleksibilitet. Gerne en line med et behageligt håndtag, der passer godt til din hånd og gerne med reflekterende egenskaber for øget synlighed.

køre

Hold din hund sikker og fastspændt under kørslen, gerne ved at fastgøre selen til bilens sikkerhedsseler. Eller allerbedst køb en transportkasse eller hundebur, det giver sikker og komfortabel plads til din hund under kørslen.

Sørg for beskyttelse til bilens indtræk. Sørg for at have vand og mad tilgængeligt under længere køreture.

Sidst men ikke mindst hundetæpper eller -håndklæder, så din hund har en behagelig og ren overflade at sidde eller ligge på.

spise

Køb et sæt robuste og rengøringsvenlige madskåle, gerne transportable, som kan tages med på turen. Vælg en størrelse, der passer til din hunds behov.

Hvis du fodrer med tørfoder, kan det være praktisk at købe en lufttæt beholder og er det rawfood vil det være en god ide, at have en køletaske i bilen tilsluttet strøm.

sove

Hjemme på gården sover Wilma i en superdejlig knuffelwoffer seng. Og når hun er med har vi en god måtte med.

Medbring dejlige hundetæpper og -puder, som skal være bløde og i let vaskbart materiale med god komfort.

Vi overvejer en sovepose eller hundedyne, når nu vi skal på udendørs eventyr og campingturer.